Theron podijelila rijetke fotografije djece pa je napali: Ovo je zlostavljanje djece!

CHARLIZE Theron je odlučila poseban dan obilježiti i na društvenim mrežama. Naime, objavila je niz rijetkih fotografija svoje djece, i to povodom američkog Nacionalnog dana kćeri. 

Na njima su njezina posvojena djeca, Jackson i August, te je 45-godišnja glumica napisala kako "njezino srce pripada njima" i dodala da zbog njih "nikada neće biti ista". No, mnogima je zasmetala činjenica što djecu naziva "kćerima" pa je na njezinom Instagramu osvanula lavina negativnih komentara.

Naime, mnogi su primijetili da Charlize starije posvojeno dijete, sina Jacksona, naziva kćerkom.

"Iskreno, nisam šokirana time da je bijela dama iz Hollywooda usvojila crne bebe. A onda je 'dopustila' dječačiću da odluči da ne želi biti dječak. A sve što je trebala učiniti bilo je dati mu do znanja kako će biti genijalno odrasti u čovjeka kojim su ga stvorili Bog i Svemir", jedan je od komentara.

"Udomila si dječaka!" složio se drugi pratitelj.

"Ovo je zlostavljanje djece", smatra i treća pratiteljica.

"Udomila si ove crne dječake i zbunila ih. Trebali biste se sramiti sebe. Ovo je zlo na toliko razina. Zašto jednostavno ne usvojite djevojčice? Trebali biste biti uhićeni", oštro je komentirala još jedna osoba, ali su je vrlo brzo drugi pratitelji upozorili da je samo jedno od ovo dvoje djece transrodno.

Podsjetimo, Theron nastoji svoju djecu držati što dalje od društvenih mreža i očiju javnosti ponajprije zbog starije kćeri, osmogodišnje Jackson. Prošle godine je Theron otkrila da je Jackson transrodna, kako bi novinari počeli koristiti prave zamjenice kad izvještavaju o njoj.

"Priča moje kćeri doista je njezina priča, a jednog dana, ako odluči, ispričat će svoju priču", rekla je Theron u intervjuu za Between the Lines u prosincu 2019. godine te dodala: "Osjećam se kao njezina majka, za mene je bilo važno dati svijetu do znanja da bih cijenila kada bi za nju koristili prave zamjenice."