Tom Brady povukao kćer s litice i razbjesnio fanove: "Jesi li joj otrgnuo ruku?"

Foto: Instagram

IGRAČ američkog nogometa Tom Brady trenutno odmara s obitelji na obali Kostarike te o svemu redovno obavještava svoje pratitelje na Instagramu. Iako njegove objave redovno nailaze na oduševljenje, posljednja je većinu uspjela razbjesniti.

Naime, Brady se pohvalio kako je u društvu sedmogodišnje kćeri Vivian skočio s opasne litice, a na snimci se vidi kako ju je ustvari povukao za sobom. 

"Ako će Vivi jednog dana biti olimpijska prvakinja, to sigurno neće biti u sinkroniziranom plivanju. Ali, od tate uvijek ima desetku", napisao je u opisu videa te je neke uspio nasmijati svojim komentarom, dok je većina ipak osjetila potrebu iskazati svoje mišljenje o ovakvim skokovima. Blago rečeno, užasnuti su.

"Oprosti, ali nikad ne bih ovo dopustila svom djetetu", poručila mu je jedna obožavateljica, dok je druga zaključila kako je "zamalo dobila srčani udar".

"Jesi li joj otrgnuo ruku?" pitala ga je pratiteljica, a mnogi su se složili kako je njegovo povlačenje izgledalo poprilično bolno. Ipak, bilo je i onih koji su istaknuli da je ovakvo povlačenje bilo nužno jer bi djevojčica u suprotnom udarila od stijene. Kako kažu, riječ je o očinskom instinktu, unatoč tome što možda ne izgleda baš najljepše.

"Znaš da imam vjeru u tebe kao čovjeka, igrača i oca, ali čak je i meni ovo stvorilo tjeskobu", komentirao je slavni The Rock.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.