Trudna pjevačica pokazala gole grudi na naslovnici albuma koji je posvetila majkama

FOTOGRAFIJA korica novog albuma pjevačice Halsey obišla je svijet. Trudna pjevačica nije samo vizualno zadivila, već je i poslala snažnu poruku. Albumom If I Can't Have Love, I Want Power želi normalizirati trudnoću i tijelo nakon porođaja te skinuti stigmu s dojenja.

"Ovaj album dočarava svu sreću i horore trudnoće i porođaja", napisala je uz fotografiju naslovnice dugoočekivanog albuma.

Pojasnila je da joj je bilo važno prenijeti osjećaj vlastitog putovanja kroz trudnoću tijekom posljednjih nekoliko mjeseci i kontrast između ženstvenosti i majčinstva.

"Podvojenost Madonne i kur*e. Ideja da sam ja seksualno biće, ali i da je moje tijelo dom mog djeteta su dva pojma koja mogu mirno i snažno suživjeti. Moje tijelo je proteklih godina pripadalo svijetu na mnogo različitih načina, a ova fotografija je povrat moje autonomije i uspostavljanje mog ponosa i snage", dodala je. 

Halsey je pozirala na tronu s krunom na glavi i novorođenčetom u krilu te pokazala gole grudi.

"Ova fotografija slavi trudna tijela i postporođajna tijela kao nešto lijepo, nešto čemu se treba diviti. Pred nama je dug put iskorjenjivanja stigme oko tijela i dojenja. Nadam se da je ovo korak u dobrom smjeru", zaključila je i skupila više od pet milijuna lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.