Trudnica ostavila muškarca zbog reakcije na spol bebe: "Ovo mi je bila jasna poruka"

Screenshot: TikTok

Tiktokerica Bunni nije se dugo premišljala oko budućnosti svoje veze nakon što je snimila reakciju svog partnera na saznanje da će postati roditelj djevojčice. Na TikToku je objavila dva videa kojima je pokazala da budući otac nije mogao sakriti razočaranje kad je doznao da će dobiti kćer.

"Curo, zaslužuješ bolje. Da, znam", napisala je uz snimke u kojima skače od sreće nakon što su u zrak poletjeli ružičasti konfeti, dok je njezin partner, prilično razočaran, izašao iz kadra.

@bunnilicious333 The best revenge is doing better without them and making them miss you, although I do miss who you were before I got pregnant...#singlemom #lonleypregnancy #babydaddyissues #betteroffalone #fyp #momanddaughter #youngmom #girlmom #momsoftiktok #greenscreenvideo ♬ original sound - Rap.wrrld

"Kad pogledam unazad, svemir mi je ovime poslao jasnu poruku", dodala je Bunni.

@bunnilicious333 Part.2 looking back on these videos the universe sent me a CLEAR message🌈💗 #singlemom #babydaddyissues #fyp #momanddaughter #youngmom #momsoftiktok #genderreveal #greenscreenvideo ♬ In My Room by Chance Peña - chancepena

Snimke su prikupile više od 20 milijuna pregleda, a mnogi su se složili s Bunni koja smatra da ponašanje njezinog partnera na zabavi otkrivanja spola nije bilo dobar znak.

"Nikada neću shvatiti kako se itko može uzrujati zbog spola. Važno je samo da je dijete zdravo", komentirala je jedna osoba.

"Ovo je za momentalni raskid veze", složila se druga.

"Mizoginija počinje prije nego što se uopće rodimo", smatra treća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.