Trudnica zbog snježne oluje nije stigla u bolnicu, rodila je na parkiralištu

Ilustracija: Shutterstock (Na fotografiji nije osoba iz teksta)

VATROGASCI iz Illinoisa, u SAD-u, pomogli su ženi pri porođaju na parkiralištu nakon što ona i njezin partner zbog snježne oluje nisu uspjeli na vrijeme doći do bolnice.

Par je pozvao hitnu pomoć oko 7:30 u srijedu na parkiralište u Plainfieldu. Zbog naleta vjetra i jakog snijega nisu mogli dalje automobilom, a vremenski uvjeti navodno su bili toliko loši da su se ralice mučile s čišćenjem prometnica. 

Dežurne ekipe brzo su reagirale na poziv i samo par minuta nakon njihovog dolaska na svijet je stigla zdrava djevojčica. 

Vatrogasni zapovjednik Jon Stratton za novinarsku kuću Patch rekao je da su vatrogasne ekipe uspjele postaviti improvizirani šator oko automobila para kako bi im pružili malo privatnosti tijekom porođaja. 

"Bilo je stvarno ludo jer se sve događalo usred snježne oluje", dodao je. 

Majka i beba su nakon porođaja prebačene u obližnju bolnicu. Gradonačelnik Plainfielda John Argoudelis rekao je da su obje dobro. 

Ovo nije jedina neobična priča o porođaju na neobičnim lokacijama u posljednje vrijeme. Prošloga vikenda jedna žena rodila je na letu koji je iz zapadnoafričke države Gane krenuo u Sjedinjene Američke Države. Bili su u zraku otprilike šest sati kada je žena rodila uz pomoć liječnika, medicinske sestre i stjuardese zrakoplovne kompanije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.