Udobna i praktična obuća za dječake u 2021. namijenjena za dobro i loše vrijeme

Foto: Promo

OPĆE je poznato da neadekvatna obuća može naškoditi nježnim dječjim stopalima koja su još u razvoju. Zato je iznimno važno da dijete nosi što kvalitetniju i udobniju obuću koja neće ostaviti traga na djetetovim stopalima.

Under Armour tenisice za dječake u crnoj i crvenoj boji

Under Armour Gs Surge 2 relativno su novi model tenisica koji će se zasigurno i vašem djetetu svidjeti na prvi pogled. Iznimno su lagane i prozračne, stoga su namijenjene prvenstveno za suho vrijeme. Gornjište je izrađeno od mrežaste tkanine. Prednji i stražnji dio dodatno je ojačan kožom, a diskretan logo na bočnim dijelovima tenisice razbija monotoniju dizajna. Obuća je opremljena EVA tehnologijom, Lightweight tehnologijom te tehnologijom 8 mm Offset, tako da su tenisice idealne za nježna dječja stopala.

Odlične su kako za bavljenje sportom, tako i za odlazak u školu; naime, dijete će cijeli dan uživati u njima, neće ni osjetiti da ih nosi na nogama. Čvrsti gumeni potplati se ne skližu i ne ostavljaju tragove, stoga su pogodni i za školsku dvoranu.

Lagani mrežasti dio gornjišta može se lako oprati te su zbog toga idealna obuća za dječake koji uživaju u aktivnostima na otvorenom.

Koja je  obuća za dječake prikladna za nošenje po lošem vremenu?

Kišni dan može biti savršeno vrijeme za djecu i odrasle ako žele uživati u malim životnim radostima. Zasigurno ste i vi kao klinci skakali po barama ili jednostavno stajali i uživali na kiši. Isto omogućite i vašem djetetu uz, dakako, dobru i kvalitetnu obuću. Da biste pomogli vašim mališanima da najbolje iskoriste kišnu sezonu i stvore nove uspomene kojih će se rado sjećati, pobrinite se da su dobro zaštićeni te da se osjećaju udobno u obući koju nose.

U tu svrhu, osobito ako vani nije hladno, preporučujemo vam visoke tenisice izrađene od prirodne kože. Tenisice su, dakle, u potpunosti izrađene od kože, bez mrežastog materijala koji je zaslužan za prozračivanje stopala preko ljeta, ali i za propuštanje vlage. Zato su ove nove Adidas dječje tenisice do iznad gležnja idealan odabir kada je riječ o zaštiti dječjih stopala tijekom lošeg vremena.

Čizme s vezicama BARTEK prikladne su za hladnije dane, no ne i za one kišovite zbog toga što su izrađene od brušene kože. Kožni uložak u unutrašnjem dijelu obuće osigurava djetetu slobodu kretanja. Potplat je od visokokvalitetnog materijala koji daje dodatnu potporu stopalu. Čizma je udobna za nositi jer ne ometa ni ne remeti pokrete stopala. Stražnji dio čizme ukrašen je reflektirajućim elementom, tako da će vaše dijete biti uočljivo i po mraku.

Kako odabrati veličinu dječje obuće?

Obuća mora u potpunosti odgovarati djetetovim stopalima; ne smije biti ni premala ni prevelika. Da biste znali koju točno veličinu treba vaše dijete, poslužite se sljedećim načinom: neka dijete stane na papir, a vi olovkom ocrtajte stopalo. Na kraju samo izmjerite udaljenost od vrha nožnog palca pa sve do pete. Dobivenu udaljenost u centimetrima usporedite s postojećim tablicama veličina.

Princip je isti za određivanje veličina svih vrsta dječje obuće, čak i sandale za dječake i djevojčice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.