Uživo prenosila porođaj iz dnevne sobe, okupila je cijelu obitelj, čak i djecu i psa

PODUZETNICA Emma Isaac rodila je šesto dijete u bazenu u svom dnevnom boravku okružena cijelom obitelji, uključujući stariju djecu i psa.

No taj intimni događaj nije sačuvala samo za njihove oči, već ga je prenosila na Instagramu i podijelila ga s potpunim strancima iz cijelog svijeta.

“OK, prijatelji, izgleda da ćemo večeras imati akciju. Trudovi su na sedam minuta razmaka. Dat ću svoj mobitel prijateljima i obitelji koji su ovdje sa mnom i svi ćete moći gledati. Dijelit ćemo uživo kad dođe pravi trenutak. Moje dvije primalje i doula još nisu ovdje, ali neće im trebati dugo. Osjećam se snažno i spremno”, rekla je Emma na početku. 

U dnevnom boravku je upalila svijeće, a kroz trudove joj je pomagao suprug. 

“Kad je moja zadnja beba Pipper rođena, htjela sam prenositi porođaj, ali su me od toga odgovorili i poslije mi je bilo žao. Ovoga puta nisam htjela napraviti istu grešku”, dodala je. 

Svu djecu je rodila kod kuće. Smatra da je to najljepši način za donijeti dijete na svijet pa je željela drugim ženama pokazati kako taj proces izgleda. Dječaka je rodila pred 6000 ljudi koji su pratili porođaj uživo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.