Victoria sve nasmijala otkrivši kako izgleda snimanje božićne čestitke kod Beckhama

NE postoji ništa poput božićne fotografije snimljene tijekom praznika koja svijetu pokazuje koliko je složna vaša obitelj. Ali, naravno, motivirati sve da istovremeno poziraju s osmijehom na licu može se pokazati prilično teškim zadatkom.

U to se uvjerila i Victoria Beckham, koja se tijekom fotografiranja borila sa svoje četvero djece i njihovim ljubimcima kako bi ih sve zadržala na okupu. Bivša Spice Girl je podijelila nekoliko videozapisa kako bi svojim pratiteljima pokazala kako izgleda situacija iza kulisa tijekom snimanja božićnih čestitki njezine obitelji. Pa, sigurni smo da će se mnogi roditelji moći poistovjetiti.

Na videu se mogu vidjeti njezini sinovi Brooklyn (21), Romeo (18) i Cruz (15) te kći Harper Seven (9) okupljeni oko božićnog drvca.

"Jesi li siguran da ne želiš odjenuti hlače?" pita Victoria najstarijeg sina, koji je za fotografiranje odabrao pomalo neobičan outfit. 

Harper je prosvjedovala što mora pozirati jer je ove godine "Božić vrlo tužan". Na to joj mama odgovara: "Nije baš tužan Božić. Divan je Božić!"

Usred sveopćeg kaosa se začuje i panična naredba: "Podigni psa!"

"Baš mi je drago što tvoj život nije toliko drugačiji od mog! Tko bi to pomislio!" jedan je od komentara oduševljenih pratitelja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.