VIDEO Prepoznajete li se možda u ovoj priči života jedne obične mame? Stotine tisuća mama već je

Screenshoot: Facebook

AKO JE nešto jedna mama naučila tijekom svog majčinskog staža to je da dijete uvijek ima radar tražiti mamu baš one sekunde kada je utonula u stolicu i zgrabila prvi zalogaj, kada je baš uronila prst u toliko željenu vruću kupku ili poželjela ukrasti samo jednu minutu za sebe. Samo jednu minutu! Ali ne - iako je bebica čvrsto zaspala baš te minute budi se i treba, koga drugoga nego svoju mamu. 
 
Baš one sekunde kada se mama poželi zavaljati u sofu i otpočiniti svoju umornu kičmu, baš te sekunde nekome se kaka, netko je gotov s kakanjem iako inače kaka barem pola sata. Baš te sekunde, netko drugi je žedan, netko gladan, nekome je zapela lutka pod krevetom, netko zove samo da zove... i ti dječji radari rade čini se - bez greške. Ko vurica! 
 
A čak i onda kada su djeca konačno namirena, kada su prevezena u vrtiće, škole, kada mama konačno misli da, oh konačno, ima malo vremena za sebe - eto ti muža vrišti iz WC-a jer je, eto, ponestalo wc papira. 
 
Pa ti mama odmori - popij kavu na miru, okupaj se u miru, jedi u miru... ok, možda ne danas, ali za 15 godina sigurno hoćeš! 

Zvuči poznato? 
 
A još je zabavnije kada to ovako najsikrenije pogledate na svom ekranu - čisto da znate da niste jedina koja će s batkom u ruci trčati nekom brisati guzu.

 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.