"WTF Kevine?" Kako je 70. godišnja mama osramotila 40. godišnjeg Kevina zbog dojenja!

Foto: 123rf

OKEJ, znamo da se to dojenje već svima lagano popelo na glavu, ali malo ćemo opet o dojenju jer - eto, stalno na površinu isplivavaju blesavi dokazi da taj normalan prirodan čin o kojem uopće ne bismo trebali ni pričati stvara probleme mamama gdje god se okrenu. Ovo je priča o Kevinu. Kevinu koji se osramotio na najjače, a samo je mislio ispasti faca.

Priča je o ovo o naturaliziranoj Amerikanki naših korijena Tanji Krstić Radusinović koja živi u Las Vegasu s mužem i trojicom sinova u dobi od 9 mjeseci, 3 i 5 godina. Kako je ispričala za portal Scarry Mommy, bili su nedavno na bazenu i dok je njen otac čuvao starije sinove ona je dojila svog najmlađeg s time da ga je prekrila kako bi brže zaspao, a ona se opustila u vodenoj zabavi sa svojom obitelji. No tada je do nje došetao čovjek u 40-ima s namjerom da je nešto pita. I pitao je!

"Oprostite, jel' vi to ovdje dojite svoje dijete?", ispalio je sav uzrujan. "U meni se odmah pojavilo milijun pitanja! Halo, čovječe, moja sisa, moja stvar, kakve to veze ima s tobom? Ali on nije odustao nego mi je lijepo obznanio da to ovdje jednostavno ne mogu raditi! Dakle, pao mi je mrak na oči, ali ono što se potom dogodilo otjeralo mi je mrak i izmamilo suze jer se tada sa svog mjesta digla sitna ženica od svojih oko 70 godina koja je postala prava heroina u mojim očima!", napisala je mama Tanja.

Žena je poludila. "Što si to rekao toj mami?", pitala ga je, a onda je vidno pukla na njega! "What the fuck Kevin!", ispalila je. "Nisam imala pojma da sam te ja odgojila takvog. Neću pričati s tobom dok se ne ispričaš toj mladoj ženi! tada je već vikala na njega, sva uzrujana. Ja sam tebe dojila jebenih 18 mjeseci Kevine!"

Kevin je stao u čudu. "Nisi mi nikada rekla da si me toliko dugo dojila", krenuo se izmotavati.
"Što se tu uopće ima govoriti. To je jebeno normalno Kevine", ispalila je.

Jer da - to je sasvim normalno i tu se nema što drugo za dodati.

"A onda mi se, nakon maminog napada, Kevin lijepo ispričao te čak i dodao: "Oprostite, stvarno se nisam trebao miješati. To stvarno nije moja stvar.", rekao je malo tiše pa sam mu jednostavno morala oprostiti. Ne zbog njega nego zbog njegove mame koja ga je tako srčano i slatko napala. Svaka čast mama, zauvijek ćete mi ostati u sjećanju jer ću, vjerujte mi, dati napraviti majicu s natpisom "What the Fuck Kevin?!", napisala je mama Tanja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.