YouTuberi optuženi za zlostavljanje nakon što su kćer otuširali u hladnoj vodi

YOUTUBE zvijezde Jonathan i Anna Saccone Joly su optuženi za zlostavljanje jer su svoju dvogodišnju kćer kaznili tuširanjem u hladnoj vodi. 

Par se proslavio svakodnevnim vlogovima koje snimaju sa svoje četvero djece u dobi od šest, pet, dvije i godinu dana. John je u lipnju nagrađen i titulom Oca godine, pomevši konkurente među kojima se nalazio i princ William.

Međutim, njihov posljednji video mnogi su prozvali kontroverznim. Pregledan je više od 220 tisuća puta, a u njemu njihova kći sadržaj svoje pelene razmazuje po krevetiću.

"Ima naviku obavljati veliku nuždu u pelenu i onda je rukama stavljati na krevet", pojasnila je 31-godišnja Anna i dodala da su pronašli rješenje. Djevojčicu su otuširali hladnom vodom da je nauče da to ne bi smjela raditi, a nakon prozivki su sporan video obrisali i objavili novi, iz kojeg su uklonili spomenutu scenu. Međutim, to nije zaustavilo ljude da ih upitaju zbog čega koriste takvu metodu odgoja.

"Jadna djevojčica, pa premala je i vjerojatno ne razumije", "Samo joj dajte pristup WC-u. Nemojte je kažnjavati jer joj nije ugodno ležati u kakici. Ne biste ni vi spavali u tome. Mislim da ovo ne znači da je zločesta", "Jako je okrutno to što ste učinili", poručili su fanovi koji su čak pokrenuli i peticiju da ih se prijavi zbog zlostavljanja, a koja je prikupila 368 potpisa u samo jednom danu. 

YouTube zvijezde su kao odgovor na prozivke snimile video u kojem su otkrile da su ih "trolovi prijavili policiji i tvrde da zlostavljamo djecu".

"Nastavit ćemo biti najbolji mogući roditelji našoj djeci. Ona su doista svjetlo u našim životima i nećemo dati da se protiv nas vodi ovakva kampanja", poručili su.

Ovi roditelji u deset godina su stekli više od 1,9 milijuna pratitelja, a njihova vrijednost procjenjuje se na 1,5 milijuna funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.