"Zamolila sam je da ne doji moje dijete, ali me nije poslušala. Sin mi je zbog toga završio u bolnici"

Foto: 123rf 

DOK se mnoge žene libe i pomisliti da bi dojile tuđe dijete, naravno, u slučaju nužde, napravila bi to svaka majka, ali ako nema potrebe je li normalno da vaše dijete podoji neka druga žena, čak i ako ste je izričito zamolili da to ne radi? Dva puta! 

Upravo takav čudan rasplet priče dogodio se jednoj majci u Americi - inače odgajateljici u vrtiću u kojem je i njen tromjesečni sin nahranjen bez njenog pristanka. I to od strane tete! 

>>>Biste li podojile tuđu bebu u ovakvoj situaciji?<<<

Cijelu priču mama Kaycee Oxendine dala je u medije nakon što je njen sin, nakon tog nemilog događaja, završio u bolnici jer je navečer počeo strašno povraćati. "Vjerujem da je to sve od mlijeka kojim ga je podojila ta žena, moja kolegica koju ne znam dobro, a kojoj sam izričito zabranila da doji moje dijete. Pitala me je i ja sam joj dva puta rekla - ne!". 

Ali teta jednostavno nije slušala i kada je maleni počeo plakati ona ga je kriomice ipak podojila, a sve su snimile nadzorne kamere u vrtiću. 

"Ako mene pitate ona je učinila kazneno djelo protiv mog djeteta - ne samo zato što moj sin nije mogao reći ne, već zbog toga što sam joj rekla da je osjetljiv na laktozu, a ona ga je svejedno nahranila mlijekom koje on ne može probaviti. Već navečer istog dana itekako smo osjetili posljedice ovog čina. I zato ne mogu njen čin shvatiti kao dobru namjeru, jer sam joj dva puta rekla da to ne čini, a ona ga je svejedno podojila."

Maleni se nakon toga oporavljao u bolnici, a mama priprema tužbu jer ne može samo tako prijeći preko njene odluke da ogluši o zahtjev mame koja je s pravom zabranila da joj itko hrani dijete mlijekom koje nije prilagođeno njegovim potrebama. To je bio sebičan čin tete koja je mislila da će mog sina smiriti kako smiruje svoju dvomjesečnu bebu.  

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.