Žena izbacila muža iz rađaone zbog uvredljivih komentara, ljudi su na njezinoj strani

Foto: Shutterstock

NAKON što je zbog uvredljivog komentara izbacila svog supruga iz rađaone tijekom porođaja, novopečena mama detaljno je opisala svoje neugodno iskustvo na Redditu. Kako je otkrila, zbog njegovog neukusnog komentara zabranila mu je da prisustvuje rođenju njihove kćeri.

''Bila sam u užasnim bolovima, a on mi je na početku zaista bio podrška. Primalja nam je postavljala pitanja o bebi između trudova kako bi mi pomogla da se malo opustim. Međutim, kada nas je pitala jesmo li uzbuđeni što je trudnoća gotova, stvari su krenule nizbrdo. Ja sam rekla da mi je drago što je gotovo, a suprug je prokomentirao da je i njemu bilo jako teško", rekla je novopečena mama.

"Rekao je kako je sretan što je sve napokon završilo i što će se ponovno vratiti njegova stara žena. Dodao je da je konačno kraj divljanju mojih hormona'', dodala je mama koja ga je zatim, šokirana i povrijeđena njegovim komentarima, zamolila da izađe iz sobe.

''On je to odbio učiniti, nakon čega sam počela vikati. Rekao mi je da sam ku**a i na kraju ipak izašao iz rađaone'', potužila se 32-godišnjakinja. Korisnici Reddita odmah su stali na njezinu stranu i osudili suprugovo ponašanje.

''Trudnoća je teška i svaki muškarac koji ne može pokazati svojoj ženi poštovanje koje zaslužuje zbog onoga što je učinila ne bi trebao ni biti u rađaoni'', ''Rađaona stvarno nije mjesto za ovakve komentare, dobro si postupila'', ''Pa upravo si rodila. Rekao je nešto okrutno, neoprostivo i krivo. Treba se ispričati, ali i promijeniti svoje ponašanje'', samo su neki od komentara.