Žena objavila popis stvari kojima je naljutila svoju 4-godišnjakinju, video je hit

RODITELJSTVO nije za slabiće. Zna to i Kirsten Cook, mama koja je na Instagramu objavila urnebesan video i oduševila milijune roditelja diljem svijeta.

Kirsten je u viralnom videu otkrila popis stvari koje su u zadnje vrijeme naljutile njezinu 4-godišnju kćerku. Urnebesnu listu započela je informacijom da je malenu uzrujao prišt na njezinom licu.

"Pitala me gdje sam ju rodila, rekla sam u bolnici. Naljutila se jer nije rođena u Targetu (op.a. popularni američki lanac supermarketa) i što nije mogla odmah dobiti svoj najdraži slatkiš", nastavlja Kirsten.

Djevojčicu je također naljutilo što njezina mama nije znala riječi izmišljene pjesmice, što joj nije dopustila da uđe u ugrijanu pećnicu s krumpirićima te što nije nosila aparatić za zube. 

Oduševljeni roditelji su u komentarima također otkrili koje su situacije uzrujale njihove mališane i moramo priznati da i tu ima pravih dragulja. 

"Moj mališan nije razgovarao sa mnom cijeli dan jer nisam dopustila da ga pas vozi u vrtić", "Moja je mala bila ljuta na mene jer je htjela odrijemati s ribom. Iz akvarija. U njezinom krevetu", samo su neki od urnebesnih komentara roditelja ispod Kristeninog viralnog videa. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.