Žena otkrila čudnu pojavu u trudnoći zbog koje je doživjela neugodnost u javnosti

BUDUĆA mama po imenu Alana, koja ima 83.000 pratitelja na svom TikTok profilu, pokazala im je kako se u jutarnjim satima njen trbuh jedva nazire, a znatno je uočljiviji u ponoć.

@alanas.life look like I’ve skipped a whole trimester in a single day😂🥲 #pregnancy #babybump #bumpdate #secondtrimester #firsttimemom #20weekspregnant ♬ As It Was - Harry Styles

Alana je odjenula široku haljinu za snimanje ovog videa i protrljala je trbuh rukom da bi ga jasnije istaknula. Nakon što je pokazala razliku, našalila se: "Izgleda da sam preskočila cijelo tromjesečje u jednom danu."

Druge trudnice su se javile u komentarima sa svojim iskustvima: "Trudna sam 17 tjedana i tako mi je drago vidjeti da je ovo normalno! Na kraju dana imam isti takav trbuh", napisala je jedna.

"Isto je kod mene! Trudna sam 21 tjedan i ujutro ne izgledam trudno, ali onda mi se trbuh navečer proširi", podijelila je druga.

Treća je dodala: "Trudna sam samo 10 tjedana i moj trbuh izgleda ravno ujutro, ali ogromno prije spavanja. Nikada prije nisam imala problema s nadutosti pa je ovo bilo pravo iznenađenje."

Neugodne situacije u javnosti

U idućem videu, trudnica je podijelila kako su nepoznati bili često skeptični prema njezinoj trudnoći.

Jednom su joj u tramvaju rekli da ustane sa sjedala rezerviranog za trudnice jer je bilo jutro i trbuh joj je izgledao gotovo ravan, a kad je njen partner objasnio nepoznatoj osobi da je trudna, ova je uzvratila da je očito ostala trudna noć prije toga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.