Žena rekla tipu da ne želi izlaziti s njim jer ima djecu. Reakcije su podijeljene

Foto: TikTok

APLIKACIJE za upoznavanje postale su popularne među samcima u potrazi za partnerom. Ali svi znaju da online razgovori ponekad mogu poći u krivom smjeru. 

Žena imena Coco Briscoe nedavno je podijelila svoje negativno iskustvo koje joj se dogodilo dok je pokušala pronaći ljubav. Muškarac s kojim se upoznala preko aplikacije na profilu nije naveo da ima djecu.

"Dok smo razgovarali, spomenuo je da ima djecu - više njih", otkrila je.

Nakon toga mu je jasno napisala da joj to ne odgovara te poručila da se nada da će ipak naći osobu za kojom traga. Odgovor muškarca ju je iznenadio.

"Imaš 40 godina. Koliko opcija misliš da imaš? Nadam se da voliš mačke", napisao joj je uz emotikone koji plaču od smijeha.

Coco mu je uzvratila da je agresivan i nepristojan te dodala da ne žali što je prekinula razgovor s njim. 

"Samo zato što žena ne želi imati djecu i ne želi se brinuti o tvojoj djeci, nemaš je pravo vrijeđati. Zlo mi je od toksičnih ponašanja", poručila je u videu koji je objavila. 

@cocobriscoe

#greenscreen #dating #singlelife #datingapps #bumble #datingfails

♬ Welcome to the Jungle - John 5

Ljude je njezin postupak podijelio. U komentarima su neki stali na njenu stranu, ali bilo je i onih koji su joj jasno dali do znanja da misle da je pogriješila.

"Koliko je teško tebi napisati na profilu da ne izlaziš s muškarcima koji imaju djecu? Meni piše da ne izlazim sa samohranim majkama i djeluje", napisao je jedan muškarac. 

"Što si starija, to je veća vjerojatnost da potencijalni partneri imaju djecu. Osobno ne znam nikoga starijeg od 30 koji nema barem jedno dijete", dodala je druga osoba.

Dio je upozorio na dvostruke standarde.

"Zanimljivo je da tipovi mogu reći da ne žele partnericu s djecom, ali nije u redu kada žena traži muškarca koji nema djecu", upozorava treća osoba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.