Žene su jednoglasno odlučile – ovo je najljepša božićna reklama

Screenshot: YouTube

U MORU komercijalnih poruka kojima su nas mnoge svjetske tvrtke pokušavale obradovati i navesti na kupnju u njihovim lancima birala se najbolja među najboljima.

Žene su tako gotovo jednoglasno odlučile svoj glas dati prekrasnoj blagdanskoj reklami poznatog londonskog trgovačkog lanca John Lewis koji svake godine oduševljava svojim porukama, a najboljom je proglašena ona njihova iz 2012. godine. Dakle, iako im je i ovogodišnje reklamno ostvarenje proteklo uz brojne uzdahe diljem svijeta, priča o snjegoviću stara tri godine, ipak je za mrvu bolja od svih.

Riječ je o reklami pod nazivom Putovanje u kojima glavnu ulogu imaju snjegović i snjegovićka – dvije zimske duše koje se rastaju da bi se u zadnjoj sceni konačno ponovo sastale. Na lijepo Božićno jutro.

Njihove su reklame uvijek pune malih nekomercijalnih priča koje diraju u srce svakoga tko ih vidi. Iako je ova iz 2013. godine proglašena najboljom, ni druge njihove reklame nisu iznimke kada govorimo o najboljim reklamama svih vremena. Uz naravno i neke druge reklame koje smo proteklih tjedana imali prilike vidjeti što na TV-u, a što na internetu.

Uživajte stoga u ovom čarobnim trenutcima putovanja malenog snjegovića koje prate zvuci prekrasne pjesme Power of Love koju u originalu pjevaju Frankie Goes to Hollywood, a ovog ju puta pjeva mlada perspektivna pjevačica Gabrielle Aplin:


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.