Ženu su dočekale hrpa prljavog suđa i poruka od tri riječi. Priča je postala viralna

Screenshot: TikTok

Kada se Susan Lehman (43) probudila i u kuhinji zatekla hrpu prljavog posuđa, izgubila je živce.

"Moj je muž sinoć pozvao društvo na utakmicu, a pogledajte sve to posuđe u sudoperu", kaže Lehman u TikTok videu te pomiče kameru prema neredu koji je njezin partner ostavio preko noći.

Ali onda ugleda nešto zbog čega zastane. Na papiriću kraj sudopera je poruka.

"Riješit ću to", napisao je supruzi i dao joj do znanja da se ne treba brinuti.

Susanin stav zbog te tri riječi odmah se promijenio. 

"Samo zato što je ostavio tu poruku osjećam se odlično. Imam energije. Sviđa mi se što priznaje da je svjestan nereda koji je ostavio u sudoperu", pojasnila je.

@susandoingsusanthings Leaving a simple note instantly made me not care about the dishes in the sink!! I love communication and we have come so far!! #susandoingsusanthings #marriedlife #marriage #marriagehumor #marriagegoals #marriagecomedy #marriagelife ♬ original sound - SusanDoingSusanThings

Video je na TikToku postao viralan, a cijelu situaciju komentirala je i psihologinja Lisa Marie Bobby. Pojasnila je da u ovoj priči nije bitno je li ili nije trebao oprati suđe.

"Susan je to doživjela kao pozitivnu stvar, što ukazuje na pozitivan rast i promjenu koju su napravili kao par. Ona vidi pozitivne, plemenite namjere. Umjesto da bude frustrirana što suđe nije oprano, vidi koliko je on obziran. Drugim riječima, izrazila mu je zahvalnost za proaktivnu komunikaciju", pojasnila je psihologinja.

Prema Bobby, u savršenom svijetu vaš bi partner učinio sve što vi želite. Ali, u tom okruženju ne postoji nikakav odnos i zato je važno slaviti pozitivan rast.

"Ovo je odraz načina razmišljanja koji zdrav odnos zahtijeva", zaključila je.