15 Asics tenisica za 15 čitatelja Index Rougea: Najpopularnije street style tenisice poklanja vam ShoeBeDo!

Foto: Press Foto, Instagram

MODNI portali i blogovi ne mogu prestati pisati o upečatljivom trendu s gradskih ulica - spajanju sportske obuće s dnevnim i večernjim outfitima.

Trendi cure već nekoliko sezona spajaju upečatljive tenisice s poderanim trapericama, kratkim majicama, zanimljivim kaputima pa čak i dizajnerskim haljinama, dok su dečkima za savršen gradski look potrebne samo cool tenisice, dobre stare traperice i originalni sweater ili t-shirt.



Na samom vrhu najtraženijih street style tenisica nalazi se popularni brand Asics koji sa sobom donosi 3 velika plusa - slavno ime, udobnost i atraktivan izgled.

Ovaj japanski brand osnovan je davne 1949. prvo pod nazivom Onitsuka Co. i bio je posvećen proizvodnji sportskih tenisica, prvenstveno za košarkaše. Nakon što je proširio ponudu na razne sportove, počeli su ga nositi sportaši na Olimpijskim igrama, ali i zaljubljenici u sport diljem svijeta.

1977. brand mijenja ime u Asics, a neka retro izdanja tenisica i dalje se proizvode i prodaju pod originalnim nazivom Onitsuka Tiger. Ime Asics je akronim latinske izreke "anima sana in corpore sano", odnosno "zdrav duh u zdravom tijelu" što savršeno opisuje filozofiju ovog branda.

Jedan od najpopularnijih modela branda Asics su tenisice modela Gel-Lyte koje obožavaju blogeri i trendeseteri diljem svijeta, a koje se proizvode u živopisnim kombinacijama boja te u nekoliko stilova.




ShoeBeDo i Index Rouge odlučili su razveseliti čak 15 čitatelja popularnim tenisicama branda Asics, koji će sami moći izabrati tenisice iz bogatog programa Shoe Be Do-a koji možete potražiti ovdje.

Prijave ćemo zaprimati putem Instagrama i e-maila, a tražimo najbolje street style fotke vaših outfita koje bi nosili uz ove tenisice!

Dakle, sve što trebaš je fotkati se u cool modnoj kombinaciji, uploadati fotku na svoj Instagram profil uz tražene hashtagove i poslati nam na mail svoje podatke. Prijavit se mogu i cure i dečki! Čitaj dalje!

PAŽLJIVO PROČITAJTE PRAVILA ZA PRIJAVU I BACITE SE NA POSAO!


1. Osmisli zanimljiv proljetni stajling koji bi nosila/nosio uz Asics tenisice i fotkaj se - kod kuće, u parku, u gradu - gdje god želiš! Ocjenjivat ćemo cool stajling, ali i maštovitost same fotografije.

2. Kad se fotkaš, lajkaj našu Instagram stranicu (index_rouge), uploadaj fotku na svoj Instagram profil te joj dodaj hashtagove #indexrouge #shoebedo #asics Uz fotku napiši opis: Želim Asics tenisice!

3. Posljednji korak - na mail rouge@index.hr pošalji svoje podatke: korisničko ime na Instagramu, ime i prezime, adresu i broj telefona.


4. Nagradna igra traje od ponedjeljka 25.04.2016. do ponedjeljka 02.05.2016 u ponoć.

5. Čitatelje koji će osvojiti Asics tenisice na temelju prijavljenih fotografija odabrati će tim Index Rougea i tim ShoeBeDo-a

6. Imena čitatelja koji su osvojili tenisice Asics objavit ćemo na Index Rougeu u utorak, 03.05.2016. u 12 sati.

- Na fotografiji s kojom se prijavljuješ moraš biti ti

- Smiju se prijaviti i cure i dečki

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu rouge@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu usluga osvojenih u natječaju.

Sretno!


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.