33 godine i lice bez bora: Bivša Miss svijeta otkrila tajnu prekrasne kože i kose

Foto: Instagram, Getty

PRELIJEPA Indijka bivša je Miss svijeta, a danas je poznata glumica.
 
Radi se o 33-godišnjoj Priyanki Chopri, čije ste prekrasno lice sigurno negdje primijetili. Ona je davne 2000. godine proglašena zavidnom titulom Miss svijeta, potom je osvojila Bollywood, a sada polako, ali sigurno, osvaja i Hollywood.
 
 
Iako je poznato kako se nakon 25. godine smanjuje produkcija kolagena i elastina te se pojavljuju i prvi znaci starenja, Priyanka se može pohvaliti licem, na kojem bi joj pozavidjele puno mlađe kolegice.
 
 
Naime, njezino lice nema niti jednu boru, a u nedavnom intervjuu za Hello!, glumica je otkrila nekoliko tajni predivne kose i kože.
 
 
Kao najvažniju stvar za lijepu kožu ističe hidrataciju. "Pijem puno vode, a lice redovito mažem hidratantnom kremom i jogurtom. Hidratantnim sredstvima svakodnevno mažem i ruke i tijelo, a prije spavanja baš nikad ne zaboravljam očistiti lice, koliko god bila umorna i gdje god bila", otkrila je.
 
 
Osim po lijepom licom, Priyanka je poznata i po raskošnoj, smeđoj kosi, a njezina tajna podrazumijeva sljedeće namirnice: kokosovo ulje, jogurt i limun. Kokosovo ulje mora biti toplo, otkriva, a njega samo umasira na kosu. "Bogato je vitaminima, mineralima i ugljikohidratima, a ne smijemo ni zaboraviti kako dobra masaža glave oslobađa od stresa, koji je veliki neprijatelj dobrog izgleda."
 
 
Od jogurta i limuna, Priyanka radi jednostavnu masku za kosu. Pomiješate pola čaše jogurta i dvije žlice soka od limuna, nanesite na cijelu kosu te ostavite tako pola sata. Zatim kosu isperite šamponom, kao inače. "Jogurt je za hidrataciju, a limun za piling", otkriva ljepotica.
 
 
Otkrila je i kako je tajna ljepote u samopouzdanju. "Duboko vjerujem u povezanost unutarnje i vanjske ljepote. Ako vjeruješ u sebe, odišeš samopouzdanjem, koje ti automatski daje sjaj i neku vrstu ljepote. Kada povežete te dvije stvari - nezaustavljivi ste", zaključila je.
 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.