4 stvari oko kojih je svaki muškarac nepopravljivo tvrdoglav, a mi to nećemo promijeniti!

Foto: Hugo Boss

NEKE je stvari kod muškarca moguće promijeniti, ali ima i onih oko kojih je toliko tvrdoglav  da je svaki trud uzaludan. Od ovih je stvari bolje odustati i sačuvati živce, jer će uvijek biti tvrdoglav kada su one u pitanju.
 
Njegov najdraži klub
 
Znamo da ti nije palo na pamet tjerati ga da promijeni klub za koji navija, ali sigurni smo da si barem jednom pomislila kako bi bilo zgodno da umjesto tekme, tvoj dragi s tobom pogleda neki film ili da radite nešto drugo. Film možete gledati uvijek, a kad igra njegov klub - igra njegov klub.
 
Način na koji vozi
 
Prebrzo? Presporo? Ne želi tražiti upute? Koji god problem imaš kada je u pitanju način na koji tvoj dečko vozi, teško je da ćeš ga stvarno riješiti. On vozi kako vozi, i ne pada mu na pamet mijenjati svoj stil zbog tebe.
 
Prljavi veš
 
Ako baca čarape ispod kreveta, možeš napraviti dvije stvari: Možeš svaki put iznova pokušati objasniti da se to tako ne radi, ili se jednostavno možeš pomiriti s činjenicom da je to njegov stil. Isto vrijedi i za odvajanje bijelog i šarenog veša - nećeš ga uspjeti promijeniti.
 
Daska za wc
 
Svaka čast ženama koje su uspjele naučiti svoje muškarce da spuste dasku za wc iza sebe, ali one su samo iznimka koja potvrđuje pravilo. Većina muškaraca jednostavno to zaboravi napraviti, jer im je sasvim svejedno.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.