6 kombinacija na koje će savršeno pristajati proizvod iz travanjskog BeautyBoxa

Foto: Instagram, Facebook, BeautyBox, Ilustracija Index

KADA je u pitanju moda, niti jedna žena ne može imati previše: A) cipela, B) nakita.

To zna i tim BeautyBox-a, najslađe kutijice koju možete dobiti, i koja svaki mjesec dolazi na vašu kućnu adresu, prepuna must-have proizvoda iz svijeta kozmetike.

No, ovaj mjesec, kutijica ljepote i sreće sadrži jedan drugačiji proizvod, točnije modnu poslasticu, koju možete zahvaliti hrvatskom brendu Bead ItOn. Zanima vas više? Nastavite čitati dalje.



Bead ItOn brend svim pripadnicama ljepšeg spola nudi kupovinu ručno rađenog nakita, posebno narukvica i ogrlica, u kojima nipošto nećete ostati neprimijećene, što je odlična vijest, kada se sjetite da stiže vrijeme vjenčanja, krstitki, krizmi, ali i tuluma na otvorenom.

Raspoloženje postaje sve bolje, koža sve tamnija, odjeća i nakit sve šareniji, a komadi ovog koprivničkog brenda su upravo takvi.

Mi vam nećemo otkriti što točno dolazi u ovomjesečnoj kutijici, no sigurne smo da će vam se svidjeti. Ipak, odlučili smo se s vama malo zaigrati te vam navesti 6 proljetnih kombinacija, uz koje će ovaj komad savršeno pristajati:

1. Majica sa zvonolikim rukavima i romantična suknja, za obavljanje dnevnih obaveza sa stilom



2. Elegantna, ali stylish kombinacija za ured



3. Omiljeni par traperica i bluza s popularnim volanima



4. Sexy haljinica za izlazak s prijateljicama



5. Dnevna, lepršava haljina, za sve kraljice nadolazećih festivala

6. Spoj iz snova s muškarcem vaših snova



Uz to, ovaj komad je u kutijici u boji koja ide baš na sve! Jesmo li vas zainteresirale? A još kad vam kažemo kako je to samo jedan od proizvoda u kutijici za travanj...

Cijena jednomjesečne pretplate iznosi 99,00 kn, ali BeautyBox "best buy" je definitivno pretplata na tri mjeseca, a u tom slučaju cijena po kutiji pada na 83,00 kn. Više informacija potražite na našoj web stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.