Bivša djevojka Chrisa Browna zamalo izazvala obračun sexy fotkom na Instagramu

Foto: Instagram

BIVŠA djevojka Chrisa Browna nedavno je izazvala potpunu pomutnju na Instagramu.

Manekenka Karrueche Tran, koja je najpoznatija postala svojom turbulentnom vezom s Chrisom Brownom, ne skriva da joj sve ide od ruke, otkad nije sa slavnim reperom.
 
Tako svoje fanove često iznenađuje sexy fotkama na Instagramu, a posljednja u nizu izazvala je i obračun, srećom, samo na ekranu. Naime, lijepa manekenka pohvalila se svojom sexy pozadinom, fotkom na kojoj se sunča u crnom minijaturnom bikiniju, a njezino savršeno tijelo komentirali su brojni muškarci.
 
 
Među njima je i Marques Houston, njezin kolega iz filma "Dinner With the Stankershets", u kojem će uskoro zaigrati i lijepa manekenka, a komentar je imao jasni zaključak: "Ne mogu vidjeti tvoje lice od takve zamamne pozadine", s puno smajlića.
 
I dok je većina to shvatila kao slatki prijateljski komentar, jedan od prijatelja slavnog Chrisa, našao se pozvanim da na svom profilu objavi sliku dva pištolja, ispod koje je napisao kratki status o Marquesovom nepoštovanju, bez obzira na činjenicu što je Karrueche slobodna cura. Na kraju statusa, stavio je inicijale Marquesa Houstona. Fotografija je brzo uklonjena s Instagrama, a da stvar bude zanimljivija, u sve se upetljao i Chris Brown, osvrnuvši se na Houstonovu najpoznatiju ulogu u showu "Sisters, sisters" te mu spustio komentarom: "Idi kući, Rodger".
 
 
"Umorila sam se od ovakvih situacija. Ne razumijem čemu drama, ako sam slobodna cura? Mislila sam da smo svi odrasli i krenuli dalje. Tim više što je Chris uhvaćen s čak nekoliko djevojaka, otkad smo prekinuli. Moj cilj je uživati u životu i ne želim imati posla s nikakvim oblikom nasilja i negativnosti u životu", otkrila je Karrueche.
 
"Ne znam više tko si. Volio bi da smo još uvijek 'mi'. Volim koga volim", napisao je kasnije Chris na Twitteru. I dok drugi ne žele dramu u svom životu, čini se kako je reper ovisan o njoj...
 
Pssst! Chris i Karrueche prekidali su više puta, a zadnji put to je bilo definitivno, kada se saznalo da Chris ima dijete iz avanture s relativno nepoznatom manekenkom Niaom Guzman. Svaki slobodni trenutak, reper provodi s kćerkicom Royalty.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.