Diskvalificirana zbog prostitucije i sad se žali: Natjecateljica showa ANTM tuži Tyru Banks za 3 milijuna dolara

Foto: ANTM, Tumblr

ANGLEA Preston, po mnogima najzabavnija natjecateljica manekenskog showa "America's Next Top Model" uskoro će izvesti na sud svoju bivšu mentoricu i producenticu showa, Tyru Banks.

Anglea, koja se natjecala u čak 2 sezone - 14. i 17. osvojila je simpatije gledatelja svojim "kvartovskim ponašanjem", ali i odlično obavljenim izazovima koji su pokazali kako u njoj ipak čuči manekenski talent.

U 17. sezoni bila je tako dobra u izazovima da je došla do samog finala, a baš kad smo mislili kako će pobijediti Tyra je objavila gledateljima kako Angleau mora diskvalificirati zbog razloga koje ne želi objaviti javnosti.

Umjesto Angleae, u 17. sezoni pobijedila je Lisa D'Amato koja nije slovila za favorita.



Danas napokon doznajemo o čemu se radilo i to zbog tužbe koju je manekenka odlučila podići protiv Tyre Banks.


Tyra je, naime, Angleai oduzela naslov pobjednice jer je saznala da se u prošlosti bavila escortom, a dugonoga ljepotica sad je tuži jer nigdje u pravilima ne piše da se djevojke u prošlosti nisu smjele baviti "najstarijim zanatom na svijetu".



Odvjetnik kojeg je angažirala Anglea tvrdi kako se njegova klijentica prestala baviti davno prije ulaska u show te kako je nepravedno zakinuta za ugovor od 100 000 dolara s brandom Cover Girl te editorijal u talijanskom Vogueu.

Zbog toga Tyra će se možda morati odvojiti od nekoliko milijuna sa svog računa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.