Duhovita kolekcija Ashisha Gupte slavi gubitnike i to nam se baš sviđa

ORIGINALNI dizajner Ashish Gupta poznat je po svojim duhovitim kreacijama u kojima miješa sportski šik sa holivudskim glamurom pa je tako i idealan izbor za kreiranje nove Topshopove kolekcije inspirirane Olimpijadom.

Sportska linija koju je Ashish napravio u suradnji s popularnim high street brandom osma je kolekcija u njegovoj karijeri, a kao i sve ostalo što izađe iz radionice ovog nevjerojatnog "uličnog dizajnera", objeručke je prihvaćena od strane njegovih fanova i modnih kritičara.

Mogli bismo reći da je ova kolekcija "kralja šljokica" , u kojoj se nalazi devet prestižnih komada, namijenjena pomalo lijenim curama koje sport vole pratiti sa sigurne udaljenosti, u udobnosti svoje fotelje i bez bojazni da će zaprljati svoju fensi "sportsku" odjeću.

Nama se najviše sviđa majica s velikim natpisom "Loser" koju je sam dizajner duhovito prokomentirao za portal Grazia Daily: "Bio sam užasan u svim sportovima u školi i uvijek su me zadnjeg odabirali pri stvaranju nogometnih timova. Upravo zbog toga, mogu se poistovjetiti s pojmom 'gubitnik'. Želim slaviti one koji su uvijek drugi, ljude koji ne osvajaju zlatne medalje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.