Glamurozna kraljica parfema: Jennifer Lopez u parfumerijama do sada zaradila 50 milijuna funti

SVATKO tko je netko u svijet showbiznisa mora imati svoju knjigu i svoj parfem, no samo neki zaista uspijevaju osvojiti srca kupaca svojim mirisnim prijedlozima.

Apsolutna kraljica parfema svakako je pjevačica Jennifer Lopez koja je ove godine proslavila deset godina suradnje s parfemskom kućom Coty, ali i zasjela na prvo mjesto liste uglednog  britanskog portala www.escentual.com, s profitom od čak 50 milijuna funti. Te silne milijune J.Lo je zaradila prodajom svojih mnogobrojnih parfema i toaletnih vodica, a najpopularniji iz njezine ponude je miris "Glow".

Za petama joj se nalazi Sarah Jessica Parker, glumica iz popularne serije "Seks i grad" koja također surađuje s kućom Coty. Njezin parfem "SJP NYC" samo je u Americi zaradio 18 milijuna dolara, a "Lovely" i "Covet" se također izvrsno prodaju u parfumerijama diljem svijeta.

Na popisu zvijezda koje svoje račune nadopunjuju zaradom od prodaje parfema nalaze se mnoga poznata lica, a pogledajte tko se sve nalazi na listi od deset najuspješnijih:

1. J-Lo

2. Sarah Jessica Parker

3. Madonna

4. Britney Spears

5. Avril Lavigne

6. Christina Aguilera

7. Kim Kardashian

8. Katy Perry

9. Dannii Minogue

10. Katie Price

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.