Hip hop VS romantika: OBEKEI briljirao sportskim glamurom, Felja predstavila zanosne vjenčanice

Foto: Anita Bukljaš

ZANIMLJIVA treća večer ovosezonskog Fashion.hr donijela je mnoga uzbuđenja, a među kolekcijama 5 različitih brandova, svatko je mogao pronaći ponešto za sebe. OBEKEI, Hedra Design i Krie Design predstavili su casual kolekcije s malim pomacima dok su se Martina Felja i Vesna Sposa fokusirale na ženstvenost i damske modele.

MARTINA FELJA

Dizajnerica Martina Felja reviju je započela ženstvenim modelima u svom prepoznatljivom stilu. Simpatične pamučne majice, tunike i suknjice spremne su za dan, dok su za večer rezervirani uski seksi modeli koji ističu žensko tijelo. Ove sezone Martina preporučuje šljokice i svjetlucave modele. Dizajnerica je predstavila i tri odlična volumizirana kaputa u sivoj, drap i crnoj boji, ali i modele iz svoje prve kolekcije vjenčanica koji prate siluetu te naglašavaju ženstvenost i ljupkost mladenke detaljima poput mašna, cvjetića i prozirnog materijala.

HEDRA DESIGN

Hedra Design prikazao je snažnu dnevnu kolekciju za žene koje se ne boje odmaknuti od zadanih granica. Posebna, a opet izrazito nosiva kolekcija prepuna je tirkizne i snažne narančaste boje koju prate samozatajna siva i crna.

VESNA SPOSA

Vesna Sposa na pisti Fashion.hr-a prikazala je raskošnu kolekciju večernjih haljina i vjenčanica. Izazovni modeli rezervirani su za dame koje se ne boje pokazati svoju figuru i biti zapažene u masi, a na samom kraju revije, publiku su razveselile dvije djevojčice u točkastim crno-bijelim haljinicama.

OBEKEI

Uzbudljiva kolekcija branda OBEKEI oduševila nas je svojom živahnošću i hip hop stilom devedesetih godina. Premda se taj stil već nekoliko sezona vrti među modnim trendovima, brand OBEKEI uspio je napraviti nešto zanimljivo i svježe te ovaj izrazito nosivi trend prevesti na nov, glamurozan način. U fokusu su zlatni, crni i bijeli komadi te vunene kapice, hlačice i prozirni detalji na majicama koje podsjećaju na sportske dresove.

KRIE DESIGN

Kristina Burja ove je sezone predstavila toplu zimsku kolekciju za cure koje su stalno u pokretu. Odlične kapute i zanimljive jaknice upotpunila je kožnim hlačama i suknjama koje dizajnerica naprosto obožava te uskim haljinama i majicama s prepoznatljivim Krie printom. Stajling za ovu reviju radio je Goran Čižmešija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.