Justin Bieber komentirao zurku britanskog princa: Ne shvaća zašto William svijetom hoda proćelav

JUSTIN BIEBER nedavno je dao intervju za Rollacoaster magazin, a osim što je pričao o sebi, raspričao se i o kosi princa Williama, odnosno nedostatku iste, prenosi Celeb Dirty Laundry.

"Ne znam zašto si ne nabavi one stvari, one proizvode... Samo uzmeš Propeciu i kosa ti natrag naraste", rekao je Justin u intervjuu.

Iako razmaženu pop zvijezdu nitko nije pitao za mišljenje, on ga je odlučio podijeliti sa cijelim svijetom i dati princu do znanja što misli o njegovom proćelavom tjemenu. Vjerujemo da Will trenutačno ima pametnijeg posla od pronalaženja rješenja za ponovni rast kose! Uostalom, izgledao bi prilično čudno da se na nekom od evenata pojavi s glavom punom kose budući da smo ga navikli gledati u ovakvom izdanju.

Nismo sigurni ima li mali Bieber samo loš smisao za humor ili mu je pak jezik brži od pameti. U svakom slučaju, ne bismo se htjeli zamjeriti budućem kralju Ujedinjenog Kraljevstva, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Jamajke, Barbadosa, Bahama, Grenade, Papuanske Nove Gvineje, Solomonskih Otoka, Tuvalua, Svete Lucije, Svetog Vincenta i Grenadina, Antigve i Barbude, Belizea, te Svetog Kristofora i Nevisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.