Kanye West "I Am God" napisao zbog sukoba s jednim modnim dizajnerom: Ja sam broj 1! Ja sam Axl Rose!

Foto: XXL

PREMDA je njegove ženske kolekcije modna kritika mlako prihvatila, ništa ne može spriječiti Kanyea Westa u naumu da postane vrhunski modni dizajner.
 

Za časopis W izjavio je kako se udružio s "hip francuskim brandom" za kojeg je osmislio capsule kolekciju koju će uskoro predstaviti javnosti. U toj kolekciju nalaze se T-shirtovi, majice s kapuljačama i traperice, a Kanye ne otkriva o kojem se brandu radi pa ne znamo je li riječ o Givenchyju, street brandu kao što je Hype Means Nothing ili nekom trećem...

Kanye je također ponovno sam pohvalio svoju prvu kolekciju: "Prva kolekcija bila je puno bolja od druge. Bila je prava umjetnost. Bila je 30 kolekcija u jednoj!"

Objasnio je i zašto je napisao pjesmu "I Am God" - navodno je inspiracija za nju bio sukobom s jednim modnim dizajnerom čije ime odbija otkriti. Dizajner mu je navodno rekao da želi da dođe na njegovu reviju, ali da u tom slučaju ne smije ići na revije drugih dizajnera što je Westa strašno razbjesnilo.

"Idući dan otišao sam u studio s Daft Punkom i napisao 'I Am God' jer sam mislio: 'Yo! Nitko mi neće govoriti gdje mogu, a gdje ne mogu ići. Ja sam broj 1 živuća zvijezda! Ja sam Axl Rose! Ja sam Jim Morrison. Ja sam Jimi Hendrix!"

Hmmm, nismo znali da je i Axl među pokojnim legendama, no shvaćamo što je Kanye htio reći - nitko i ništa ne može zaustaviti njega i njegov ego.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.