Kellan Lutz o gubitku nevinosti: Bio je to jedan od onih slatkih i ljubavlju ispunjenih trenutaka

KELLAN LUTZ, jedan od holivudskih vrućih frajera, zna što želi i kako to dobiti. Zvijezda filma "Sumrak saga: Praskozorje (drugi dio) otvorio se za časopis Elle te progovorio o ženama i gubitku nevinosti.

Iako je snimanje sa "Sumrak sagom" završilo, seksi je Kellan uzbuđen zbog nadolazećih projekata - točnije snimanja "Tarzana", zbog kojeg će obožavateljice pohitati u kina.

27-godišnji glumac i model slovi za slamatelja ženskih srca i to još od šestog razreda osnovne: "U šestom sam razredu često kupovao poklone djevojci po imenu Kelsey. Volio sam biti njen Romeo".

No oko veza se treba potruditi, a to je jedan od glavnih razloga zbog kojih Lutz sa sobom uvijek nosi dnevnik - naime, u njega zapisuje različite stvari koje je naučio, životne lekcije i riječi mudrosti.

Glumac je izjavio kako je njegov prvi put bio "savršen" te da ništa glede toga ne bi htio promijeniti: "Dogodilo se to u srednjoj školi s curom koju sam smatrao ljubavi svog života. Iako se to dogodilo na partyju u prilično pijanom stanju, moram naglasiti kako je bilo vrlo nježno i puno ljubavi. Bio je to jedan od onih slatkih i ljubavlju ispunjenih trenutaka".

Kellan je izjavio kako želi stvoriti vlastitu obitelj, s dva sina i jednom kćerkom. A hoće li mu to poći za rukom, ovisi o njegovoj trenutačnoj djevojci Sharni Vinson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.