Kim Kardashian progovorila o drugoj trudnoći za novo izdanje Glamoura

Foto: Glamour

KIM i Kanye očekuju svoje drugo dijete.

Kim Kardashian sretnu je vijest otkrila u sinoćnjoj najavnoj epizodi svog reality showa "Keeping Up With The Kardashians", a o tome je progovorila i za srpanjsko izdanje časopisa Glamour.
 
"Otkad sam mama, potpuno sam drugačija osoba. Da sve nestane i da sam samo mama, voljela bih svoj život", započela je Kim.
 
"Bilo je dana kada prognoze nisu izgledale najbolje i onih dana, kada je bilo nade da će se druga trudnoća dogoditi što prije. Nekad bi iz klinike izlazila u histeričnom plaču, a nekad mirna. Ljudi oko mene davali su mi razne savjete - od toga da uzmem surogat majku do toga da će sve biti u redu, jer imam North. No, znala sam da ću uspjeti."
 
 
Povjerila se i o trenucima kada je saznala za prvu trudnoću. "Kada sam saznala da sam trudna s North, prolazila sam kroz užasan razvod, s Kanyeom sam bila tek 7 mjeseci, sreća da se znamo od prije i doista sam mislila da nema šanse da to učinim. A onda sam shvatila da ako sada, u svojim 30-ima nisam spremna, nikad neću bit."
 
Otkrila je i kako ima najbolje dijete te supruga na svijetu, a podijelila je s čitateljima i informaciju da se Kanye teže nosi s činjenicom da malena North brzo raste. "Neki dan sam mu poslala video u kojem North hoda u mojim štiklama po kući. Samo je napisao da joj kažem da stane i da ne smije odrasti", kroz smijeh je ispričala.
 
Čestitamo sretnom paru!
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.