Kontaktne leće

Foto: Press Foto

Jeste li znali da više od 50 posto korisnika kontaktnih leća svoje leće naručuje online* i da taj trend konstantno raste?!

Današnji užurbani način života dovodi do sve većeg broja online, odnosno internet trgovina, pa tako i u slučaju online optike. Naručivanje kontaktnih leća putem interneta postaje svakodnevnica jer je sam postupak naručivanja potpuno siguran i jednostavan.

Optika Online prezentacijski je portal optike D&A iz Pule koja uspješno posluje već dugi niz godina i omogućava korisnicima kontaktnih leća jednostavniji i brži pristup te  veću ponudu u izboru prilikom naručivanja kontaktnih leća.

Optika Online nudi Vam u svojoj ponudi najveći izbor kontaktnih leća, kapi i otopina za kontaktne leće vrhunske kvalitete i najsvježijih zaliha. Sama ideja online optike i online dućan  pokrenuti su još 2000.-te godine, dok je danas sam postupak moderniziran te svoje leće možete naručiti direktno te platiti karticama ili pouzećem.

Informacije o lećama, upute i savjeti mogu se dobiti na stranici a cjelodnevno radno vrijeme omogućava kupcima i direktni kontakt sa specijaliziranim osobljem i optometristom  te dodatne informacije, konzultacije i savjetovanje u vezi proizvoda.

*Istraživanje provedeno online anketom za 2014.godinu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.