Laži i obmane: Što nas je sve Hollywood (krivo) naučio o ljubavi?

Foto: Screenshot Youtube

ZNAMO, prekrasno je jednostavno upaliti film i na dva sata zaboraviti na sve muke koje nas muče u ljubavi. Vrlo često ćemo se toliko uživjeti da ćemo stvarno početi vjerovati da se i nama može dogoditi scenarij iz romantične komedije. Ovo su stvari koje nas je Hollywood krivo naučio.

Svaki muškarac je idealan otac
 
On je party životinja koja živi za dobar provod, pivu i muške večeri? On je i idealan otac! Sve što se treba dogoditi je da ostaneš trudna nakon jednog one-night standa i vječni neženja će duboko u sebi shvatiti da zapravo želi miran, obiteljski život. Hvala na bajci, Hollywood, ali to tako ne ide.

Ljubav na prvi pogled stvarno postoji
 
Ona šeće ulicom, on ju ugleda, pogledi im se sretnu - i to je to! Ne kažemo da se to nikada ne događa, ali istina je ipak malo drugačija: Oni se pogledaju, i osjete fizičku privlačnost, ali to nema veze s ljubavi. Muškarac vidi potencijalni seks, žena vidi potencijalni seks i potencijalni brak, a ljubav ipak dolazi nešto kasnije.
 
Tvoj najbolji prijatelj je onaj pravi
 
Živi ulicu do tvoje, poznaješ ga od djetinjstva, a nekako si tek nedavno shvatila da je on čovjek tvog života? Zvuči slatko, ali u većini slučajeva to jednostavno nije tako. Da jest, svijet bi bio prepun sretno zaljubljenih žena i oduševljenih muških prijatelja.

Tip kojeg mrziš je ljubav tvog života
 
Tko se tuče, taj se voli? Možda u vrtiću, ali u stvarnom životu, odrasli ljudi se neće zaljubiti ako su se na početku mrzili. Događa se, ali rijetko. Ne vjeruješ nam? Zamisli svog šefa kojeg ne možeš smisliti. Sad zamisli da se ljubite. Grozno, zar ne?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.