Ljeto u znaku Russell Browna: Domaći brend za kojim lude svjetski nogometaši predstavio novu kolekciju

Foto: Mladen Šarić

POZNATI hrvatski brend Russell Brown lansirao je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2014.

I ovaj put poznati je brend ostao vjeran urbanom stilu sa svojim zaštitnim znakom u obliku crvene sove. U ponudi će se tako, kao i dosad, naći muške i ženske majice kratkih rukava, a novost su muške i ženske kratke hlače, haljine i kape, odnosno sve ono što nam je potrebno za ugodno i bezbrižno ljeto sa stilom.
 
 
Kreativni tim Russell Browna i ovoga je puta inspiraciju pronašao u mladim i modernim ljudima željnih novih izazova i avantura, koji teže biti drugačiji od ostalih, ali da se pritom osjećaju ugodno.
 
Brend za kojim su poludjeli nogometaši diljem svijeta, poput našeg Maria Mandžukića, Luke Modrića, Francka Riberyja i Davida Luiza, inspiraciju je logično pronašao i u nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu pa su za motiv kratkih majica RIO kao inspiracija poslužile poznate stepenice Rio de Janeira "Escadaria Selarón".
 
 
U ulozi zaštitnih lica kolekcije našli su se poznata manekenka Nevena Dujmović i mladi Patrik Cvetko, a fotografije potpisuje hrvatski modni fotograf Mladen Šarić.
 
Čini se kako će i ovo vruće ljeto biti u znaku crvene sove.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.