Martina Felja osvaja popularne Kanađanke: Zvijezde serija "Under the dome" i "Smallville" zablistale u dizajneričinoj glamuroznoj haljini

Foto: Viva

PREKRASNU Kanađanku Rachelle Lefevre sigurno prepoznajte iz filmova "Twilght" te superpopularne serije "Under the dome", a obožavateljice Channinga Tatuma sigurno će je prepoznati i po ulozi u filmu "White house down", u kojem je glumila uz slavnog ljepotana te Jamieja Foxa.

Crvenokosa ljepotica prije nekoliko dana zablistala je u editorijalu za časopis "Viva", a na jednoj od fotografija nosi prekrasnu cvjetnu haljinu hrvatske dizajnerice Martine Felje!

Dugačka crna haljina od svilenog krep muslina sa sitnim printom na cvjetiće ističe blijedu put lijepe glumice, a prepoznatljiv "Felja kroj" - s prorezima na struku, odlično pristaje figuri lijepe Rachelle.

"Jako sam zadovoljna editorijalom te kako lijepoj Rachelle stoji moja haljina!", izjavila je slavna hrvatska dizajnerica za Index Rouge!

Haljinu je Martina Felja predstavila prošle godine u sklopu cruise kolekcije, a već ju je nosila i Laura Vandervoort, kanadska ljepotica koja u seriji "Smallville" glumi Supergirl!

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.