Muškarac za poželjeti: Mister Hrvatske Vanja Grgec kreće po titulu Mistera svijeta

VANJA GRGEC je zgodan, pametan, ambiciozan i uspješan. On je Mister Hrvatske, sportaš, nutricionist, privatni trener i fitness instruktor koji uskoro kreće u osvajanje titule Mistera svijeta.

Titula Mistera donijela je nevjerojatne promjene u Vanjin život: "Nakon osvajanja titule život mi se drastično promijenio. Mnoge ideje koje sam već neko vrijeme imao u glavi sada mogu polako početi realizirati. Otvara mi se jako puno vrata, a sve što ja trebam napraviti jest pokucati", kaže poduzetni Vanja koji je godinu dana u kojoj nosi titulu mistera odlučio iskoristiti na najbolji mogući način.



"A kako djevojke reagiraju na Mistera?", pitanje je koje su u jednom od intervjua novinari Indexa morali postaviti Vanji, no on je mudro preskočio odgovoriti želeći zadržati svoj privatni život izvan očiju javnosti. Samo je kratko uz smiješak rekao: "Pa i prije titule sam na nešto ličio".


 
"Već se neko vrijeme trudim razbiti stereotipove o misterima. Pokušavam stvoriti pozitivnu sliku o sebi gdje će me ljudi prepoznavati kao sportaša, a ne kao manekenčića koji samo hoda po revijama. Ja sam prvenstveno osoba koja živi za treninge, istraživanje i ispitivanje vlastitog fizičkog potencijala te za pomaganje i savjetovanje drugima kako da se osjećaju bolje, energičnije i prvenstveno – kako da budu zdraviji!", izjavio je Mister Vanja Grgec.



Osim što bi ga svaka majka htjela za zeta, šarm i ljepotu našeg Mistera prepoznali su i glasači ovogodišnjeg izbora za Mistera svijeta koji će se odviti u studenom u Kentu. Naime, Vanji Grgecu zasad se predviđa drugo mjesto, a ispred njega je samo Kolumbijac Francisco Escobar, no vjerujemo kako će se to ubrzo promijeniti te će naš Vanja kući odnijeti titulu Mistera svijeta!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.