Neustrašivi frajeri Aleksandra Žarevca oduševili publiku, Mihano Momosa i Felja ljupkim kreacijama izmamili uzdahe

Foto: Press Foto

DRUGA večer ovosezonskog Fashion.hr-a priuštila nam je brojna modna iznenađenja! Svoje je nove kolekcije na raskošnoj "vodenoj" pisti predstavilo 5 dizajnera, a već poznatim hrvatskim imenima kao što su Martina Felja, Aleksandar Žarevac, Ivica Skoko i Kristina Burja pridružio se i hvaljeni Mihailo Anušić iz Srbije. Krenimo redom!

Martina Felja

Hrvatska dizajnerica, o kojoj se u posljednje vrijeme puno piše zbog uspjeha koji njezine haljine i badići postižu u Americi, sinoć je otvorila drugu večer Fashion.hr-a. Felja nas je oduševila svojom kolekcijom predivnih haljinica za večernje i svečane prilike, namijenjenoj ženama koje vole istaknuti figuru i zablistati bez ispričavanja. Martina je ostala vjerna nekim detaljima iz prošlih kolekcija kao što su elegantne perlice, otvori na struku te nježan, gotovo nevidljiv materijal, a kao zanimljivu novost uvela je elegantni "scallop" rub, zanimljive detalje na naizgled golim leđima, ali i novu duljinu - mikro mini. Felja je predstavila i haljine napravljene od zanimljivog zlatno-srebrnog materijala koji boju mijenja kad provučemo ruke kroz njega, a u jednoj takvoj haljini nedavno je zablistala i mlada glumica Rumer Willis.



Aleksandar Žarevac

Odlični Aleksandar Žarevac napokon je uspio ostvariti poprilično težak zadatak - dovesti mušku kolekciju na razinu svojih hvaljenih ženskih modela za kojima žene već sezonama uzdišu. Mladi dizajner sinoć je predstavio snažnu mušku kolekciju u military stilu koja je publiku jednostavno ostavila bez daha, a Aleksandru dovela pregršt narudžbi. Apsolutne zvijezde kolekcije glomazni su kaputi koje je dizajner upotpunio maskirnim uzorkom, bijelim lažnim krznom, kožom i patentnim zatvaračima, dok, dolčevite, hlače i košulje s blagim pomakom i zanimljivim detaljima savršeno prate stil "neustrašivog frajera s gradskog asfalta" kojem je ova kolekcija i namijenjena. Muškarcima je Aleksandar ponudio i neke neuobičajenije opcije poput military sakoa i kombinezona s patentnim zatvaračem koji se u nekoliko sekundi pretvara u obične hlače.



KRIE

Kristina Burja sinoć je, nakon jednosezonske stanke, pokazala svoju najnoviju kolekciju u nježnim bojama. Kao što je najavila, Kristina se u ovoj kolekciji za proljeće/ljeto 2014. posvetila nježnim tonovima poput mint zelene i vanilija žute te svojoj velikoj ljubavi - kožnim komadima s resicama. Tako smo u Kristininoj kolekciji vidjeli mnogo dugačkih haljina, uskih bijelih hlača, pamučnih sweatera sa zanimljivim detaljima te pregršt jaknica i bolera bogato ukrašenih resicama.

Mihano Momosa

Fenomenalni brand Mihano Momosa već je dobro poznat ženskom dijelu publike koji obožava njegove beskrajno ženstvene kreacije, a moramo priznati kako ni sinoćnjom revijom nije zakazao. Talentirani dizajner Mihailo Anušić izmamio je uzdahe glamuroznim proljetnim kaputićima te zanosnim dnevnim haljinama s dugim rukavima koje je obogatio kragnicama, a za večernje prigode ostavio je efektne modele s perjem i ružama od tekstila. Originalno, raskošno i besprijekorno izvedeno!



Ivica Skoko

Miljenik hrvatskih celebrity dama, Ivica Skoko, pokazao je još jednu kolekciju u svom prepoznatljivom stilu. Ove sezone Skoko se posvetio čipci i cvjetnim materijalima pa su tako nastale peplum bluzice u kombinaciji sa širokim suknjama, elegantne pencil suknje, uske hlače koje dizajner kombinira sa širokim bluzama te lepršave dnevne haljinice koje se savršeno suprotstavljaju raskošnim večernjim haljinama po kojima je dizajner poznat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.