Nije li draga: Beyonce šokirala svoga fana čestitavši mu putem Skypea za najbolji remix pjesme End of time

BEYONCE je, kao što znamo, vrlo popularna među svojim fanovima, a za to je zaslužna i njena pristupačnost te direktna komunikacija koju s njima redovito ima.

Nedavno je objavljen natječaj za najbolji remix njene pjesme pod nazivom "End of Time", a pobjednikom je proglašen Radzimir Debski. Beyonce je, kako i priliči dami njenog kalibra, pobjedniku odlučila čestitati osobno - putem Skypea, prenosi Popcrush.

Debski nije mogao vjerovati da ima toliku sreću i da se je kraljica B. odlučila obratiti upravo njemu, no lijepa mu je pjevačica na to odgovorila: "Ovo se stvarno događa. Hvala ti što si ostao budan. Htjela sam ti čestitati osobno jer si ti pobjednik natječaja za remix pjesme "End of Time". Napravio si odličan posao".

Radzimir je pobijedio na natječaju u konkurenciji od 351 000 remixeva. Sve zajedno je trajalo 4 tjedna, a prvu su selekciju napravili Beyonceini fanovi putem SoundClouda. Konačnog je pobjednika odabrala sama Beyonce uz pomoć kolegice Isabelle Summers, iz grupe Florence + the Machine.

"Ovo je cool. Tako sam zahvalan što si odvojila vrijeme za selekciju. Siguran sam da ja nisam jedini koji je uložio puno truda i vremena kako bi to zvučalo najbolje što može", izjavio je simpatični Debski.

Beyonce je još jednom pokazala koliko je skromna i topla osoba izjavivši: "Jako sam zahvalna što je toliko ljudi sudjelovalo. Ali ti si bio nevjerojatan. Kao što sam rekla - ti si jako talentiran. Želim ti sav uspjeh ovoga svijeta. Vjerujem da će ti se ostvariti sve tvoje želje".

Debskom se jedna već ostvarila, naime osvojio je 4000 dolara, a sutra će se njegov remix moći skinuti putem iTunesa. Čestitamo!

Kako je izgledao njihov razgovor, možeš provjeriti ovdje:

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.