Ovaj put ništa nije fotošopirano: Justin snimio novu golišavu naslovnicu

Foto: Men's Health

SLAVNI pjevač ne odustaje od golotinje.

Nakon golišave kampanje za donje rublje Calvin Klein, za koju je otkriveno da su mu povećani strateški dijelovi, Justin se odlučio skinuti za novo izdanje popularnog časopisa Men's Health.
 
 
Osim što je na naslovnici pokazao brojne tetovaže i mišiće, snimanje je iskoristio i za kratku ispovijed o tome kako je prebrzo morao odrasti. "Prošla je godina stvarno bila jako velika za mene. To je bio krug od 180 stupnjeva od onog što sam bio jučer. Godinu dana od jučer - bio sam u zatvoru", pjesnički je objasnio.
 
 
Priznao je i kako je itekako platio cijenu odrastanja u središtu pozornosti, jer slavan je postao sa svega 13 godina. "Morao sam jako brzo odrasti i gotovo da sam to napravio zbog javnosti. Neke sam stvari morao učiniti, a bilo je i mnogo stvari koje sam propustio."
 
 
Pjevač se osvrnuo i na ljubavne odnose te otkrio kako je više tip za veze, a da su brinete njegova velika slabost, što nam nije nimalo čudno, s obzirom na njegovu veliku ljubav Selenu Gomez i cure s kojima su ga kasnije viđali. "Volim brinete u kratkim traper hlačicama, topiću i platformicama. No, potrebno mi je više od toga. Volim prave i iskrene veze", iskreno je priznao.
 
 
Otkrio je i kako uskoro planira nove tetovaže, a prva na redu je ona na prsima: dva slova L (Low, Lift). "Češće držimo glavu dolje, dok bi ju zapravo trebali podignuti", objasnio je.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.