Pljuska od strane fanova: Robin Thicke prodao novi album u svega 530 primjeraka

Foto: Screenashot Youtube

"I FEEL so lucky, you wanna hug me...", veselo je pjevušio Robin Thicke, zatim sve upropastio, a više ga nitko ne želi ni zagrliti.

Popularni pjevač, koji je prošle godine postao planetarno popularan svojim hitom "Blurred Lines", neće ponoviti isti uspjeh novim albumom. Ni približno.
 
Posljednji Robinov album "Paula", u tjedan dana je u Velikoj Britaniji prodan u svega 530 primjeraka te se na njihovoj glazbenoj ljestvici našao tek na 200. mjestu. Usporedbe radi, njegov Blurred Lines, u prvom je tjednu prodan u nešto više od 25 tisuća primjeraka. Ni na američkom tržištu, gospodinu Thickeu ne piše se dobro. Album je prodan u svega 25 tisuća primjeraka, koji se ni ne mogu usporediti sa 177 tisuća prodanih primjeraka onog prethodnog u prvom tjednu.
 
Ime je dobio prema Robinovoj bivšoj ženi, koja ga je ostavila nakon 9 godina braka i nakon što se saznalo da ju je varao. Iako je slavni pjevač posljednjih mjeseci ulagao puno truda da ju vrati (posvećivao joj je pjesme, javno molio oprost te na koncertima pričao publici o njoj), čini se kako mu ni to nije uspjelo. 
 
Možda je to vrijeme ipak trebao uložiti u novi album...
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.