Počela masovna histerija: One Direction objavio dugu stanku, a ovako su na vijest reagirali fanovi

Foto: JLP, Twitter

ČINI se kako je jedan od trenutno najpoznatijih boy bendova na svijetu doista pred raspadom.

Iako se u 5 godina njihove karijere, o raspadu pisalo nebrojeno puta, čini se kako je situacija sve ozbiljnija te sve takve priče, ovoga puta nisu samo tračevi.
 
Naime, popularna četvorka fanove je sinoć ostavila u krokodilskim suzama, nakon što su objavili stanku od najmanje godinu dana te želju za radom na solo projektima. Ona će službeno početi u ožujku 2016. godine, a posljednji koncert dečki će održati 31. listopada u Motorpoint Areni u Sheffieldu.
 
 
Iako ne zvuči dobro, kako prenosi britanski The Sun, bend se neće raspasti, već će se nakon stanke baciti na snimanje novog materijala.
 
Harry, Liam, Loius i Niall o stanci su odlučili prošlog vikenda, na tajnom sastanku u Londonu. 
 
 
I dok se fanovi još uvijek oporavljaju od šoka, znamo kome će biti poprilično drago čuti takve vijesti. Radi se o bivšem članu benda, Zaynu Maliku, za kojeg se šuška da je u jako lošem odnosu s kolegama, koje je prije punih 5 godina okupio glazbeni talent show "X Factor" i poduzetni Simon Cowell.
 
A domišljati Twitteraši odmah su svoje mišljenje o raspadu One Directiona podijelili na svojim profilima. I dok neki pišu kako im je slomljeno srce te ne znaju hoće li preživjeti, neki su ovu vijest dočekali kao materijal za dobre šale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.