Rezime ljeta: Čega smo se sve nagledale, ali i naslušale na godišnjem odmoru

Foto: weheartit

LJETO se polako bliži kraju. Kalendarski još ne, ali u našim glavama definitivno da.

Većina nas odradila je svoje godišnje odmore. Preplanuli i prepuni doživljaja polako se vraćamo obavezama, koje smo sve dosad uspješno ili manje uspješno ignorirali u svojim glavama. No, bez obzira na njih, stigli smo malo razmisliti o stvarima kojih smo se nagledali na obali i na društvenim mrežama u ovim ljetnim mjesecima, a lako bi se dale svrstati u skupinu "zaštoooo, bože, zaštooo?". Pa krenimo redom.
 
1. Badić s resicama
 
Ne možemo reći da nam se ne sviđa, ali ga je jednostavno bilo previše, toliko da smo se zapitali je li ga UNPROFOR besplatno dijelio?
 
2. Muške potkošulje
 
Već je i za one najobičnije upitno koliko dobro stoje na muškarcima. No, ove godine po plažama se mogla vidjeti i njihova modernija verzija, koja otkriva cijelo muško poprsje i moramo priznati da nikako da shvatimo koja je njihova svrha, kad više otkrivaju nego pokrivaju. Još ako imaju natpise pa šljokice...
 
3. Tetovaže
 
I to one loše, za koje su se i oni koji ih imaju zasigurno pitali što im je trebala (ali to neće priznati).
 
4. Uleti
 
Češće nego lice najpoznatijih svjetskih i domaćih starleta na naslovnicama, mogli ste vani čuti glavni muški ulet - "otkud si?". Vrlo relevantan podatak za pokušati zbariti curu na ljetovanju u tri ujutro. "Što slušaš?" također je u tom  rangu, jer ako kaže Lady Gagu ili nešto slično, to će vas sigurno momentalno ohladiti od njezinih dugih preplanulih nogu ili lijepog lica.
 
5. Slikanje po jahtama
 
Čak i glavni grad nam je selo, jer svi znaju sve o svima, čak i prije njih samih. A kad se zna da niste milijarder niti da se družite s onima koji to jesu, čemu naslikavanje po jahtama? Prije svega to mislimo na ženski rod. Teško da će se o muškarcima pomisliti nešto slično, ako na svom Facebook profilu objave takvu sliku. Znate na što mislimo.
 
6. Operacija "prijava"
 
Svi smo objavljivali slike i prijavljivali se uzduž i poprijeko divne nam jadranske obale, ali neki su taj "posao" shvatili preozbiljno. Dovoljno je da se jednom prijavite da svi ostali vide gdje ste. 
 
7. Jedna te ista slika s plaže
 
Ona na kojoj se vide samo noge, provučena kroz jedan od mnogobrojnih filtera na Instagramu. Bez nje, kao da ni niste bili na moru.
 
No, veselimo se idućem ljetu, jer na skijanje ipak ne ide toliki postotak ljudi.