Seksi frajer bez majice za savršen ponedjeljak: Miran Kurspahić snimio muški editorijal za M Corner

Foto: Marko Mihaljević

NAJBOLJE obučeni hrvatski celebrity, Miran Kurspahić, idealan je materijal za modela pa stoga ni ne čudi što ga je muški portal M Corner odabrao za zvijezdu svog prvog muškog editorijala.



Editorijal pod nazivom "Mirror, mirror" predstavlja dva lica popularnog redatelja - Dobrog Mirana (redatelja) i Lošeg Mirana (kojeg zanima samo moda). Da bi ovaj editorijal bio opskrbljen samo vrhunskom hrvatskom modom pobrinuli su se Ivica Klarić, Tomislav Bahorić, Ivan Man, Aleksandr Žarevac, JET LEG i Coded Edge koji su Mirana obukli u svoje najnovije kreacije.



Kao što možemo vidjeti na najavnim fotkama, zgodni Miran ekskluzivno za ovaj editorial skinuo je majicu te otkrio svoje seksi mišiće, ali i tetovaže.



Kako doznajemo od voditelja projekta Nicka Grbina, uz fotografa Marka Mihaljevića, na ovoj priči naporno su radili Lana Biželj, Dominika Mandić, Ivana Travaš, Ana Butigan, Marko Mihaljević i Tea Dalić dok se Ivica Palinić pobrinuo za frizure "dobrog" i "lošeg" Mirana, a Andrea Leko te dvije osobnosti naglasila svojim make up priborom.



Sam editorijal vidjet ćemo kroz desetak dana. Jedva čekamo!

Bzzz! Kako je bilo na snimanju, pogledajte u našoj galeriji!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.