Situacije kad mislimo da frajer koji nam se sviđa "igra za drugu ekipu"

Foto: S. Oliver

NEMA ništa lošeg u gej muškarcu, osim ako je riječ o heteroseksualnom muškarcu koji pokušava osvojiti ženu koja misli da je gej. Žene ponekad zaključuju da muškarci nisu previše zainteresirani za ženski rod, čak i kada to stvarno jesu. Ovo su najčešći razlozi:

Homofobi ste

Muškarac koji jasno i glasno zagovara stavove o tome kako biti gej nije ok, u većini slučajeva djeluje - gej. Istraživanja pokazuju kako je negativan stav prema ljudima homoseksualne orijentacije samo znak da se niste pomirili sa vlastitim homoseksualnim porivima.

Prelijepi ste

Nemamo ništa protiv dobro uređenog muškarca, ali kada vas vidimo da izgledate kao lutka iz izloga, pomislit ćemo da ste jednostavno predobri da bi bili istiniti. Još uvijek smo navikle na tipičnog muškarca koji ne zna razliku između veste i majice, pa nam je muškarac koji ciljano kupuje kardigan jer zna da mu paše na novu parku pomalo čudan. Na dobar način, ali shvaćate našu pogrešku.

Previše ste hetero

Muškarac koji konstantno priča o tome kako osvaja žene i hvali se svojim ulovom, djelovati će nam kao netko tko pokušava prikriti svoje prave preferencije. Džentlmeni osvajaju i šute o tome, a oni koji se deru kako su sinoć bili sa dvije ili tri cure, djeluju kao da obmanjuju javnost.

Ne zanimamo vas


Ovo je povezano sa ženskim egom, ali većina ispitanica jednog istraživanja navela je manjak interesa kao znak da je muškarac gej. Ako vam nismo privlačne, mora da volite muškarce. Znamo da nije korektno, ali to je jedini način na koji se možemo tješiti.

Tračate


Kada se tri frendice nađu na kavi i tračaju sve ostale frendice, to se smatra tipičnim ženskim ponašanjem. Muškarci koji za susjednim stolom jednakim žarom tračaju svoje muške frendove, djelovati će nam gej. Tipično žensko ponašanje jednostavno ne možemo spojiti sa muškarcima, bez da ih proglasimo feminiziranima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.