Što smo naučili od Beyonce: Kako izgledati super na plaži, bez trunke šminke

Foto: Beyonce.com

FOTKE na Instagramu godišnji odmor prikazuju poput modnog časopisa - svi su dotjerani, vitki, savršeno obučeni i sretni, a uz besprijekornu frizuru, tu je i šminka "bez šminke" zbog koje cure koje uživaju kraj bazena izgledaju poput supermodela.

Mi, naravno, znamo da jedan uobičajeni odmor izgleda potpuno drugačije, i da rijetko tko izgleda tako fantastično s mokrom kosom i bez šminke.

Kako bi izgledale što zavodljivije u "plaža izdanju", proučili smo stil lijepe Beyonce koja uvijek izgleda dotjerano, ali apsolutno prirodno.

Evo što smo zaključili:

1. ODLIČNE OBRVE SU MUST HAVE

Na godišnjem odmoru veći dio dana provest ćeš bez šminke pa je vrlo važno da posvetiš pažnju svojim obrvama. Prije odlaska na odmor pronađi savršen oblik koji će uljepšati tvoje lice, a ako ne možeš zamisliti da iz kuće izađeš bez olovke ili sjenila na obrvama - oboji ih u kozmetičkom salonu. Postupak je poprilično jeftin, rezultat će trajati tjednima, a nećeš se morati bojati razlijevanja šminke svaki put kad izađeš iz mora.



2. ŠTO ĆEMO S TREPAVICAMA?


Mnoge cure već se nekoliko godina odlučuju za ekstenzije s kojima lice uvijek izgleda dotjerano. Doduše velike trepavice na plaži ponekad znaju izgledati umjetno pa su vodootporna maskara ili bojanje trepavica u salonu bolji izbor za cure koje prirodno imaju svijetle trepavice, a žele nešto prirodnije rezultate.



3. DOTJERANI NOKTI


Na moru definitivno trebaš dozvoliti licu i kosi da se odmore. S druge strane, dotjerani nokti na rukama i nogama uvijek su veliki plus.



4. FRIZURA KOJA TI ZAISTA STOJI

Na najnovijim fotkama s godišnjeg odmora Beyonce nas je iznenadila odličnom frizurom za ljetne dane - visokom pletenicom s kojom cijeli dan možeš izgledati dotjerano. Ako imaš kraću kosu, kod kuće isprobaj nekoliko ljetnih frizura i pronađi onu koja će funkcionirati i na plaži.

5. GLAMUROZNI DETALJI


Jedna plus-size blogerica nedavno je izjavila super stvar: "Kad idem na plažu ne biram samo dobar badić, već se fokusiram na cijeli outfit i detalje." Tako se osjeća dotjerano i dobiva samopouzdanje. Naravno, ne mislimo da na plažu trebaš ići u štiklama i s ogromnim naušnicama, ali ako pronađeš zgodan kaftan, lijep šeširić i neki simpatičan detalj, sigurno ćeš izgledati super. Beyonce je ove godine odabrala superpopularne zlatne tetovaže koje jeftino možeš pronaći i u Hrvatskoj.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.