Tako to obično ide: Preljubnik Robin Thicke otkrio kako pokušava dobiti oprost lijepe supruge

Foto: JLP

ROBIN Thicke pokajao se zbog svih svojih izvanbračnih afera te se trudi ponovno osvojiti povjerenje svoje supruge.

Početkom ovog tjedna u medijima je poput bombe odjeknula vijest kako je tvorca slavnog hita "Blurred Lines" lijepa supruga Paula Patton ostavila nakon 9 godina braka.
 
Robin i Paula u vezi su od 14. godine, no čini se kako je idilu narušila novostečena slava dotičnog gospodina, koja je u njegov krevet dovela brojne nepoznate mlade dame, preko čega Paula nije htjela prijeći.
 
Nepoznati izvor otkrio je za US Weekly: "Paula je već neko vrijeme bila spremna za razvod, ali ju je Robin molio da mu pruži podršku nakon skandala te da se još neko vrijeme pojavljuje s njim u javnosti. Ona je pristala nakon što je plakao i molio, no sigurna je u to da želi razvod, jer joj je dosta svega."
 
No, čini se kako on ne odustaje. Kamere TMZ-a uhvatile su ga u Washingtonu, a Robin je otkrio kako pokušava Paulu vratiti natrag. "Robin se nada drugoj šansi. Pustit će ju da neko vrijeme živi sama, a najvažniji im je sinčić", nastavio je.
 
Podsjetimo, problemi u braku započeli su nakon njegovog provokativnog nastupa s Miley Cyrus na dodjeli VMA nagrada 2013. godine. Navodno se Paula nakon njega osjećala vrlo poniženo, a onda su krenuli preljubnički skandali.
 
Čini se kako će Robinu trebati itekako puno sreće da ispravi stvari.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.