Upoznajte čovjeka koji za sebe tvrdi da je poslužio kao inspiracija za lik Christiana Greya

Foto: JLP

ŽELITE upoznati gospodina po kojem je nastao lik slavnog Christiana Greya?

Ne, ovo nije nagradna igra u kojoj vam poklanjamo upoznavanje s dotičnim, već samo otkrivanje o kome se radi, a gospodin se otkrio, hm, sam.
 
Radi se o talijanskom mogulu za nekretnine Alessandru Protu, koji se s autoricom erotske trilogije "Pedeset Nijansi Sive", E.T. James susreo 2010. godine. Za New York Daily News izjavio je kako su sličnosti između njega i glavnog lika nevjerojatne.
 
"Tvrtka u knjizi u kojoj radi Christian zove se Grey Enterprise Holding, moja se zove Proto Organization Holding", izjavio je tridesetdevetogodišnjak i nastavio.
 
"Kad sam upoznao autoricu vozio sam Audi R8, kojeg vozi i Christian. Moj ured se nalazi na 8. i najvišem katu u zgradi. Počeo sam iz ničega pa najviše katove smatram metaforom za postignuća i uspjehe. Jednako je tako s Christianom - svi znaju da je uspio, ali ne znaju kako. Također, ni ja ne volim medijsku pažnju i po tom pitanju sam vrlo sramežljiv."
 
To bi značilo i da je njegov seksualni život inspirirao autoricu? "Sve što ima veze s takvom vrstom seksa u knjizi je mašta, uvjeravam vas. Ja nisam u toj vrsti fantazije. Kad je u pitanju seks, vrlo sam tradicionalan." Priznao je i kako nije fan trilogije, jer to nisu stvari koje njega zanimaju.
 
Slike "stvarnog" gospodina Greya pogledajte ovdje.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.