Večeras kreću nove sezone serija "Modern Family", "Empire", "Black-ish" i "Nashville"

Foto: Press Foto

UZBUDLJIVA tv jesen lagano se zahuktava.

Večeras će u Americi s novim sezonama krenuti 4 hit serije - "Modern Family" sa 7. sezonom, "Empire" i "Black-ish" s 2. sezonom te "Nashville" s 4. sezonom.

Spoiler alert! Što će se događati u novim nastavcima ovih serija?

Premda serija "Modern Family" kreće u 7. sezonu, scenaristima ideja očito ne nedostaje. Alex odlazi na fakultet, što teško pada Claire i Phillu. Mladi Luke otkriva da ga zanima kriminal, no nije baš uspješan u tome. Mitch i Cam se nalaze u teškoj novčanoj situaciji, a tata Jay odlazi u mirovinu...

Serija "Empire" 2. sezonu započinje epizodom “The Devils Are Here” u kojoj iza rešetaka ovaj put gledamo Luciousa, glavu obitelji i glazbenog kraljevstva koje hrani cijelu obitelj. Bivša supruga Cookie još mu jednom priskače u pomoć.

Humoristična serija "Black-ish" iz epizode u epizodu i dalje će prikazivati kako se Dre, Bow i njihova djeca snalaze u bjelačkom okruženju dok pokušavaju istražiti i poštivati povijest svojih predaka.

U "Nashvilleu" Juliette doživljava velik uspjeh zahvaljujući filmu i duetu s Stevenom Tylerom, no u privatnom životu ima velikih problema...

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.