Zaboravi na izrast i mrlje na tepihu: Stiže najjednostavniji proizvod za kućno bojenje ikad!

Foto: L'Oreal

SVE cure koje kosu farbaju kod kuće dobro znaju prednosti i mane te odluke. Kućno bojanje jeftinije je i brže od salonskog, a ponekad i bolje, no brojne posudice i kistovi koji su nam za to potrebni, baš kao i mrlje na kupaonskom tepihu, ponekad zaista znaju živcirati.

Upravo zato, veselimo se proizvodu koji bi uskoro trebao stići u drogerije, a koji će kućno bojenje svesti na jednostavan postupak bez strke i nepotrebnih posudica.

Radi se o L'Orealovoj "Superior Preference Mousse Absolue" boji koju nazivaju "prvom automatskom bojom za kućnu upotrebu".

Kako djeluje?

Koristeći japansku tehnologiju, znanstvenici ovog branda osmislili su elegantno zlatno pakiranje u kojem se nalaze dvije ćelije - jedna s bojom te jedna s razvijačem boje. Potiskom prsta, tekućine se miješaju unutar ambalaže, a mi dobivamo laganu pjenu koju ravno iz pakiranja nanosimo na na kosu - bez kapanja i gnjavaže.

Uz boju, u pakiranju dolazi i regenerator s vitaminom E i UV filterom.

Najbolje smo sačuvali za kraj:

Vjerovali ili ne, ovu boju možete koristiti više puta što je čini i prvim proizvodom za bojenje koji se može ponovno koristiti. Znači, trebate li samo malo popraviti izrast, posegnite za bočicom koju niste do kraja iskoristili - boja će vas čekati spremna! Nevjerojatno, zar ne?

Ova super boja na policama drogerija naći će se u 16 boja, a koštati će 15 dolara, odnosno osamdesetak kuna!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.