Zeleno pivo i dugine boje: Ovaj tjedan uživaj uz uobičajene irske uzrečice i simbole

Foto: Shutterstock

IRSKE uzrečice i simboli slavlja sv. Patrika mogu biti podsjetnik i zdravijih navika, a ne samo ispijanja velike količine zelenog piva. Ovako smanji brige oko kilaže i održi svoju idealnu težinu:

Dugine boje – neka te podsjete na zdravo voće i povrće. Pobrini se da svakog dana u svojoj prehrani imaš drugo voće ili povrće. Raznolikost hrane čini te zdravom i pomaže s gubitkom kilograma.

Zeleno
– lisnato povrće ima puno nutritivne vrijednosti s mnogostrukim blagodatima. Zeleno povrće možeš pripremati na mnogo načina, a u nedostatku vremena barem si možeš pripremiti jednostavnu salaticu. Naravno, možeš iskoristiti svoju zelenu garderobu i ovaj tjedan tulumariti u toj boji!

Irski ples – tradicionalni ples Irske je iznimno dinamičan i zahtjevan. Nije potrebno da eksperimentiraš baš s tim plesom, ali dobra je ideja posvetiti se i dinamičnijim načinima vježbanja primjerice plesom i drugim aerobnim vježbama.

"I'm Irish, kiss me!"
– popularna je uzrečica u vrijeme proslave Sv. Patrika, a poljubiti Irca navodno donosi sreću. No, bez brige pokazalo se da poljupci i aktivan seksualni život općenito učinkovito smanjuju stres i depresiju. Zadovoljne osobe manje se prejedaju, a one s manje stresa i zdravije jedu.

Zabava – i konačno Irci su na glasu kao veseli narod, a ni ti ne smiješ zaboraviti odmaranje i opuštanje. Nakon vježbe potreban je period odmora kako bi vježba bila učinkovita. Slično je i s dijetama, valja se povremeno i počastiti.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.